Klasseslager Quatacker

Familiezaak in het hart van Sint-Niklaas

Reeds in 1936 openden Jozef Luyckx en Maria Vercauteren hun slagerij.
Wat ze toen nog niet wisten,was dat de volgende generaties dezelfde passie zouden delen. Ze hadden twee zoons en beiden hebben ze elk hun eigen slagerij uitgebouwd in 1959.


Als blijkt dat ook hun dochter geïnteresseerd is in de stiel, starten ze een tweede slagerij in de Heistraat in Sint-Niklaas. 1982 is het jaar waarin Bea Luyckx instaat voor het uitbouwen van deze nieuwe winkel. In 1986 valt Bea Luyckx als een blok voor Jo Quatacker, die zelf ook gepassioneerd is door de beenhouwersstiel. Eén jaar later beslissen ze om samen de zaak in de Heistraat verder uit te bouwen. Nieuwe generatie staat ook gelijk aan nieuwe uitdagingen. Ze nemen deel aan wedstrijden en doen dit helemaal niet slecht! Ze winnen verscheidene prijzen waaronder Klokke Roeland in 1988 voor beste salades en in de volgende wedstrijd eerste prijs met hun droge worstjes enz.


Ondertussen zijn we aanbeland in 2013, het jaar waarin Nikki Quatacker het team komt versterken. In 2014 neemt Nikki met het barbequatacker team deel aan 'het eerste BBQ-kampioenschap van het Waasland', een mooie kans om te laten zien wat Klasseslager Quatacker allemaal aankan. BarbeQuatacker wint zowel de eerste prijs voor het varkensvlees alsook de door iedereen gegeerde publieksprijs. Aangezien ook de vierde generatie haar bijdrage wilt leveren starten eind 2014 de grootste veranderingswerken tot nog toe. De winkel verdubbelt van oppervlakte en het aanbod wordt nog uitgebreider. Dit alles om de klant op alle mogelijke manieren te verwennen.

Eerste generatie

1988

De nieuwe generatie

2014: Publieksprijs BBQ-kampioenschap Sint-Niklaas